3 grunde til at dyrke yoga

Yoga er en helt fantastisk form for motion og afslapning på én gang. Fordelene ved yoga er mange, og i dag skal du høre tre gode grunde til at jeg dyrker yoga.

Yoga styrker dig både fysisk og psykisk. I forhold til din fysisk så får du mere smidige muskler og led. Du får en forbedret balance evne. Via yoga lærer du at afspændende kroppen og du vil få nemmere ved at kunne slappe af.

Smidighed

Når du dyrker yoga så bliver du mere smidig. I de forskellige yoga øvelser får du med tiden mere trænede muskler og disse bliver mere smidige. Det gør at du vil have nemmere ved en lang række ting i hverdagen, men du kan med fordel kombinere yoga med din sportsgren for at kunne præstere bedre. Yoga er eksempelvis brugt meget blandt håndbold målmænd, da disse skal være meget smidige.

Mere energi og livsglæde

De endorfiner, som udløses under yoga øvelser giver dig mere energi og større livsglæde. Ved hjælp af yoga træning får du meget nemmere ved at slappe af, og du vil også opleve at det er nemmere at kunne slappe af.

Forebyggelse af depression og stress

Yoga har indflydelse på nervesystemet og kredsløbet i din krop, som forebygger depression og stress. Yoga forebygger mønstre i din tankegang som kan være negative, og yoga vil også medvirke til at du kan være tilstede i nuet mens du kan mærke styrken i livet.

Du kan dyrke yoga i dit lokale fitness center eller derhjemme. Det eneste du faktisk har brug for er en yoga måtte. En måtte til at dyrke yoga på behøver ikke være dyr, de fås fra omkring 249,- kr. stykker. Nettofitness.dk har lige nu en billig træningsmåtte til 75,- kr. stykket. Se måtten hér.