Hjælp til at fjerne din Shellac selv

Så har jeg endelig fået tid til at skrive mit første indlæg. Jeg er ikke så god til hjemmesider og sådan, så det har taget mig en del tid at få sat min blog her op, men nu er den endelig online, og så skal I ikke snydes for mine gode indlæg!

Det er min første blog, så hvis I har nogle gode idéer til, hvad jeg kan gøre bedre, så er gode råd og tips rigtig meget velkommen nede i kommentarfelterne på mine indlæg.

Nu vil jeg bare kaste mig ud i det, for jeg har nemlig et godt råd, som jeg gerne vil dele med jer alle sammen. Som så mange andre kvinder, så er jeg blevet helt vild med Shellac. Hvis du ikke ved hvad det er, så kan jeg lige hurtigt prøve at forklare dig det. Shellac er en ny form for neglelak, som er meget mere holdbar end den de fleste kender. Det er bare lige kort og godt omkring det.

Fordi den er så holdbar, så er den også lidt anderledes at få af igen. Jeg har fundet en rigtig god guide til at fjerne Shellac neglelak igen. Jeg kan nok ikke forklare det meget bedre, end det er forklaret på den side, så jeg vil bare gøre det nemt for jer, og smide et link til guiden.

Og kvinde – hvis du af en eller anden grund ikke har prøvet det endnu, så er det altså bare med at komme igang!