Ikke den eneste der har rygsmerter

Det kan godt være det ikke er det pæneste at sige, men jeg er lidt glad for at vide, at jeg ikke er den eneste der døjer lidt med rygsmerter.

Ja, det lyder måske forkert, men tror mange mennesker har det på samme måde. Heldigvis er der som så mange andre ting også metoder til at dulme smerterne, og det er jo bare rigtig dejligt. Det kan godt være at det ikke kan fjernes permanent (hvem ved, måske kan det), men når man få det nogenlunde under kontrol, så det ikke bliver sådan et handicap i hverdagen, så er jeg glad.

Mine rygsmerter skulle eftersigende være kommet på grund af rigtig dårlige arbejdsstillinger foran en computer i mange år. Det er der ikke noget af gøre ved. En af de ting, som især har haft en positiv virkning på mine rygsmerter er massage. Det er der garanteret mange af jer derude, som allerede havde regnet ud, men jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk i starten, men jeg havde så heller aldrig i hele mit liv prøvet at få massage før.

Det var bare lige en lille historie fra mit liv, som jeg synes var på sin plads til at blive delt med jer.