Julen er en stresset tid – husk at sætte tid af til hinanden

Julen er ofte en tid, der er forbundet med lidt økonomiske kvaler. Dette kan hurtigt sætte sit præg på parforholdet, og derfor er det også vigtigt at huske hinanden ekstra meget i denne tid. Noget, der altid har haft den modsatte virkning – altså en positiv virkning – på parforholdet, er intimt samvær. Så hvis det knaser lidt i den travle julemåned, så er det måske tid til at sætte lidt ekstra gang i det intime samvær med noget sexlegetøj. Det lyder måske som at tabu for mange, men faktisk kan du og din partner opnå helt nye former for nydelse, hvis i vælger noget sexlegetøj, der passer til netop jer.

Du kan sagtens bruge legetøj, selvom du er nybegynder

Mange tror fejlagtigt, at sexlegetøj såsom Butt-plugs, vibratorer, penis-ringe og lignende er noget for mere erfarne sexudøvere. Det er en forkert antagelse, da man sagtens kan få meget glæde af forskellige stykker legetøj, hvad enten man er nybegynder eller meget erfaren. Det er klart, at mere erfarne personer måske ser nogle nye muligheder med forskellige ting, men det kan faktisk være rigtig sjovt, hvis både du og din partner er nybegyndere i denne verden, når i sammen begynder at udforske forskellige stykker sexlegetøj.

Sørg for at i begge er komfortable med det, i vælger

Ligeså spændende det kan være at tage eksempelvis nyt bondage grej i brug, ligeså ubehageligt kan det være for den part, der bliver bundet op, hvis der ikke er 100% enighed i, at det er sjovt. Det er derfor vigtigt, at du og din partner taler tingene igennem, før en af jer bare spontant investerer i nyt legetøj. Hvis i begge er meget åbne personer, der er frisk på alting, så er der selvfølgelig ingen hindring for at gå en tur på nettet og bestille nyt og spændende sexlegetøj, som skal afprøves.

Det kan være meget pirrende for din partner, hvis du pludselig binder ham eller hende, uden modparten er forberedt på det, hvis det er noget, i begge kan lide. Hvis der er fuld tillid mellem jer, kan det nemlig være meget sjovt at være tvunget til at slippe kontrollen, ligesom det for den modsatte part kan være sjovt at være dominerende. Det kræver dog, at den dominerende part ikke misbruger tilliden, der er noget af det vigtigste, når der anvendes sexlegetøj, spilles rollespil i sengen og lignende. Hav eventuelt et kodeord, der betyder, at grænsen er nået.

Er legetøjet ikke kun noget, man bruger alene?

En anden meget stor misforståelse indenfor dette lidt tabu emne er, at ting, der tidligere blev anvendt som legetøj alene, stadig kun er beregnet til det. Men faktisk kan det meste af det legetøj, du finder, du vil tro er til alene brug, sagtens anvendes som par. Så find et par gode stykker sexlegetøj og giv jer i kast med lidt sjov under dynerne i den lidt stramme og kolde julemåned. I vil ikke fortryde det.