LED GU10 pærer og andre LED pærer tåler bedre kulde og varme

Mange pærer tåler ikke kulde og varme. Det gør dem svære at have uden for. Der er mange steder uden for, hvor man har brug for lys. Det er for eksempel i lampen over ens hoveddør. Det kan også være i en uopvarmet garage. Begge steder er det rart at have lys. Men hvis pæren går i stykker af kulde og varme, er det lidt besværligt. Så skal man tit skifte pære i hvert fald. LED pærer som LED GU10 bliver ikke påvirket af kulde og varme. De egner sig derfor godt til at hænge uden for.

light-emitting-diodes-108431_960_720

Det er irriterende at komme hjem til et hus, hvor der er helt mørkt uden for. For nogle kan det også være lidt skræmmende. Derfor vælger mange at have en eller flere lamper uden for huset. Det er også med til at give huset et beboet udtryk. Så skræmmer man eventuelle tyve lidt væk. Hvis der er helt mørkt rundt om huset, har de for let spil. Så kan de nemt liste rundt om huset uden at blive set.

Det samme gælder for ens garage. Her kan man ikke klare sig uden lys. Man er nødt til at have en lampe. Så man kan se, hvad man laver. Men hvis ens garage ikke er så tæt, kan der blive koldt om vinteren. Der kan også blive varmt om sommeren. Så kan pæren i lampen blive påvirket af det. Så kan den gå ud. Det sker ikke, hvis man har en LED pære som en LED GU10.

GU10 betyder, at pæren har en bestemt fatning. Det er en fatning, der svarer til en diodefatning. Den kan dermed nemt erstatte halogenpærer.

Hvis du vil læse mere om LED GU10 eller andre former for LED pærer, så klik her.