Solskoldet hud brug da body gold den er økologiske og Fairtrade

Den genopretter fugtbalancen i ansigtet, og sørger for at du ser frisk ud, når du skal ud og møde verden. Den er også perfekt til, når du skal ud og hygge dig i gode venners lag, den er nem og hurtigt at gøre brug af, så man ikke spilder sin tid på at sidde foran spejlet. Er du udsat for eksem eller kløe er så find her Body gold også et godt produkt at gøre brug af, da den lindrer irritationen, og den sørger for at huden for tilført den fugt, som den skal brug for at kunne bekæmpe problemerne. Det er en handy lille sag, som man nemt kan have med på farten og body spray, gør at den er meget let anvendelig, den kan hurtigt give et pust af friskhed, når man trænger til det.

Raz Spa produkterne er økologisk hudpleje

Body Spray i form af body gold er produceret af økologiske ingredienser, den indeholder et væld af sunde plantestoffer, der kan mere en bare tilføre huden den fugt, som den har behov for. Den indeholder den populære og ekstrem sunde argan olie, som er meget rig på naturlig E-vitamin og på mange andre vigtige fedtstoffer. Det er en af de mest sunde vegetabilske olier, som der kendes til. Argan olies høje indhold af squalin olie, sørger for sammen med E-vitaminerne, at huden er bedre i stand til at holde på fugten. Hudens naturlige ældningsproces sørger for at der er mindre og mindre squalin olie i huden, hvilket er derfor, at man skal sørge for at få tilført noget, når man kommer op i årene for at holde på huden blød og dejlig, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Salvie er også at finde i denne dejlige body gold, den har en desinficerende virkning, den gør at huden ikke ser så træt ud i løbet af dagen, hvilket man nemt, kan komme ud for, hvis man har et travlt job. Ifølge japanerne skulle salvie øge hjerneaktiviteten, hvilket ikke er bevist videnskabeligt, men det kan vel aldrig skade at have chancen for at blive en lille smule klogere.

Bodylotions med ekstra omsorg Body Gold

Body gold indeholder også aloe vera, som er meget kendt for dens lindring af solskoldning, hvilket gør at du med fordel også kan se nærmere på P20 solbeskyttelse solspray sprayen er perfekt til en at bruge en lang dag på stranden under solens stråler. Den er ekstrem sund og meget god til at genopbygge huden, og forbygge solskader, alderstegn eller ganske normalt tør og irriteret hud. Body Gold har også et højt indhold af rød the giver body gold en god anvendelse mod tegn på alderen og den trætte hud, men det skal også nævnes, at den er glimrende til brug til bekæmpelse af eksem og akne. Alt i alt er Body gold et glimrende produkt til bevarelse af hudens fugtighed og smukke ydre, og den er yderst handy.